Kven eg er

Eg er Valk.

Valk er Lone Lunemann Jørgensen. Eg er omtrent eit år frå eit fagbrev som tømrar, kommunist, nordlending og ikkje særleg mystisk. Eg drøymer om å byggje mitt eige hus, å få slutt på kapitalismen og å få lov til å fjase mest mogleg.

Eg bloggar når eg har lyst og når eg føler at eg har noko å melde. I periodar er det ofte, andre gongar går det nokre månader mellom kvart innlegg, og det gjer meg absolutt ingenting! Det å skrive gjer eg fordi eg tykkjer det er moro, og eg nektar å føle plikt til å vere kreativ. Difor er det ikkje ein høg grad av politiske innlegg i denne leikegrinda.

Prøvar å ikkje ta meg sjølv så veldig høgtideleg sjølv om eg kan bruke store ord. Og set stor pris på tilbakemeldingar på det eg skriv!

Sånn kan eg sjå ut på jobb.

Reklame

§ 3 Responses to Kven eg er

 • us seier:

  halloen igjen e arman bare bra eller helt bra?? her er det varmt reine sommeren hehehehe. kor d går?

 • Per Arne Steffensen seier:

  Hei Lone!

  Fant bloggen din da jeg googla på Dramaet på Arnøy. Jeg heter Per Arne Steffensen og er sønn til Elise Steffensen f. Jørgensen og dermed Alf sitt barnebarn.

  Holder på og graver litt i familiens historie for å sette den i perspektiv til hvordan mitt liv ser ut i dag. At hendelsene under 2. verdenskrig fortsatt setter sine spor.

  Jeg er amatørskuespiller og skal være med i Cabaret i Karlstad, Sverige nå i høst. Jeg skal spille rollen som den trivelige tyskeren som viser seg være politisk. D.v.s. nazist. Det bærer meg imot å bære svastika, men jeg ser det som en måte å fortelle en historie, og da kan familiens historie hjelpe meg.

  Jeg syns også at de skulle lage film av Dramaet! Hm. Jeg er ganske lik han Alf faktisk…

  Moillerune!

  /Per A

 • Kine Eilertsen seier:

  Denne meldingen er til Per Arne Steffensen:
  Hei! Jeg har informasjon om din mor Elise, da hun var i Evenes under krigen. Hun bodde hos min bestemor. Ta kontakt om du vil prate med min bestemor☺

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: