Kven er du?

Det er alltid hyggeleg å helse på gjestane sine. Kven er du, og korleis fann du meg? Fortell, fortell!

§ 13 Responses to Kven er du?

 • Virrvarr seier:

  Woho!

  Du er på WordPress 😀
  Jeg får endre lenken min.

  Og jeg? Jeg er Virrvarr. Jeg skriver ting. Jeg snubler i skolissene mine. Jeg tegner ting. Jeg synger i upassende sammenhenger. Jupp.

 • Kjetil seier:

  Eg er Han som kviskrar deg i øyra når han ser ein skrivefeil.

  Ja, og så er eg Guten din.

 • Heidi seier:

  Gode venninner som sklei litt fra hverandre.
  Men ikke helt 🙂
  Vi er enda ung, fri, frank, nils, harry og bernt.

 • Sunniva seier:

  Jeg er den som glemmer å lese blogger, men blir snurt når andre ikke leser min egen. Jeg kaller meg kommunist men gjør ikke mye for å fremme den kommunistiske kampen. Jeg kaller meg feminist – og det er jeg da også. Fritiden min bruker jeg på translate.google.com med å oversette fine ting til fine språk.

  La paix et l’amour – Fred og kjærleik

 • Hans Kristian seier:

  Hans Kristian var her.

  Stand up for rock’n’roll!….og fornuftige meninger innen politikk….men helst rock’n’roll:-p

 • Aïda seier:

  Når jeg ligger våken om nettene får jeg meldinger fra Lone som ligger våken om natten. Men nå skal vi sove nettene gjennom, og ha krefter i massevis til å skrive blogg når vi våkner.

 • Ragni seier:

  Jeg er kommunistjenta som akkurat snubla over bloggen din og ble litt glad.

  Hei.

 • us seier:

  halloen valk det er bare meg,mye fint skrevet viste ikke at DU
  kan skrive saa bra .Haaper det gaar bra med arman dine
  vet kosn det e aa ha verk i arman. Du faar trene mer med
  hammeren slik at det ikje blir merker i panelet paa nordveggen. Eg fjotter bare kor e du i jula? heime til ribbe og pinnekjott eller. vi skrives eller mailes eller snakkes ol. kos pa

 • Mordi seier:

  Eg er mor di, ta mere, deine Mutter, The Mother- in person- hadde det ikkje vore for meg hadde ikkje du vore til-tenk! Sitt no her og skriv nynorsk, jau, det hadde du ikkje trudd, nei! Men jau, slik er stoda, nett no, attmed dataen, ei dame- mor di, tastar laus på knottar med kjærleikshelsing til deg- snik meg innpå bloggen din for å snuse, oppfører meg important, korleis er no skrivinga til ho der dottera mi, utleverer ho heile familien sin til ulvane, neida, det går fint- har ikkje oppdaga noko forskrekkeleg enno, men kven veit, kven veit. Me får berre snike oss vidare inn i materien og spelle kjepphøg vaksen og- mor…..snakkast.

 • us seier:

  jajaja nynorsk skriv vi vel nokka me morsmaalet og dialekta nokka ord e jo nynorsk, men man viste vell ikke det. her e d sol og regn 28-30 grader d e ikje veranes ute. E paa tur til bahamas litt opplett e d no,ellers er det bare vellstand , snakkast……….

 • Borghild seier:

  Jeg er ei som skulle ønske det var mulig å bruke 15 timer hver dag til å lese fine, spennende, interessante og lærerike bøker. Ei som skulle ønske livet var som i bøkene – jæææævli trist, men på en mye bedre måte enn i virkeligheten.

 • martheglad seier:

  Jeg er Marthe, og jeg skriver en liten, litt sporadisk oppdatert blogg.

 • Runa seier:

  jeg er hun som husker deg for to-tre år siden, da du var verdens kuleste, skumleste og smarteste feminist og jeg nesten var redd for å snakke med deg. det eneste som har forandra seg er at du ikke er skummel, og at jeg ikke er redd for å snakke med deg. jeg har jo lest bloggene dine lenge før vi ble kjent, lone, og ikke turt å kommentere på hvor fint og bra det du skriver er. mange mennesker virker bedre når man ikke kjenner dem, fasaden/det mennesket du vil at de skal være er ofte bedre enn det de faktisk er. du er ikke sånn. å kjenne deg har vist meg at ikke bare er du like bra som du virker først, du er enda bedre.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: