Katt, skule og kampsport

28/03/2010 § 2 kommentarar

Eg har begynt å trene! Eg veit, det høyrest heilt merkeleg ut. Men ta det med ro, det er ikkje SATS eller noko sånt eg har rota meg borti, det er kampsport. Det er karate jitsu og det er kjempekjekt. Masse sjølvforsvar og masse kule judokast, spark, slag og holdegrep. Og snart skal eg gradere meg frå kvitt til gult belte. Det blir litt skummelt, men eg reknar med det går bra. I tillegg til å gå på nybyrjartreninga ein time i veka, har eg vore med på treninga for vidarekomne sidan før jul i lag med Kjetil. Så no trenar eg tre timar i veka. Det hadde eg ikkje trudd om meg sjølv for eit halvt år sidan! Også har eg kjøpt meg karatedrakt og føler meg dritkul i den. Mest sannsynleg fordi eg er det.

For det meste har ting gått beint oppover for min del sidan januar, for eg fekk bytte skule lett som berre det. No slepp eg å a)pendle ein time kvar veg for å komme meg på skulen, b)ha ein inkompetent dust som ikkje veit korleis han skal gjere jobben sin som lærar og c)vere usynleg i klassen. No har eg ti minuttar å gå kvar veg, ein lærar som i tillegg til å vere flink både fagleg og pedagogisk er ganske kul, og eit klassemiljø eg kan trivst i. Kvardagen min er totalt forandra og eg nyt det!

Gla’sak til slutt: Vi har fått oss katt. Eit beist som til å begynne med ikkje såg noko som helst (nesten) og dreit i Kjetil sine høgtalarar. Litt artig, men mest skittent. Ho blei døpt Tina med det same, men blir for det meste titulert som jævla dritkatt. Men eg er glad i ho. Litt. Kan ikkje snakke så høgt om kjenslene mine, eg har eit image å oppretthalde!

Katten. Som veldig, veldig liten.

§ 2 Responses to Katt, skule og kampsport

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

What’s this?

You are currently reading Katt, skule og kampsport at Lunemanns leikegrind.

meta

%d bloggarar likar dette: