Eg bidrar i debatten om Israel si grusomme likvidering av den palestinske befolkninga på Gazastripa

07/01/2009 § 5 kommentarar

– Lege Mads Gilbert, som er medlem av partiet Rødt, kan usensurert i alle medier gi sin versjon av det som skjer. At den er politisk farget er det ingen tvil om, og det reagerer jeg på.

Ja, Siv Jensen er sur fordi det berre er Mads Gilbert som får lov til å rapportere frå Gaza i norske medier. Det er jo nemlig så mange andre norske journalister der for tida som dei kunne ha spurt!

Dessutan hadde nok ikkje Mads Gilbert tykt at palestinarane hadde trengt å syte så mykje viss han hadde vore medlem av Framstegspartiet…

I Bergen var vi over tusen stykker på demonstrasjonen igår mot okkupasjonsmakta Israels krigføring i Palestina. Eit flott, langt fakkeltog, ein masse flotte appellar og ein masse flotte folk. Det blei samla inn 27.000 kroner til Palestinakomiteen. Her er eit bilete eg har rappa frå Frontlinjer:

demo_6jan_4_720px

Kva anna kan ein sei enn at det som foregår i Gaza akkurat no er grusomt? Eg har i allefall ikkje meir å sei enn at nokon bør stoppe kjeften på sånne folk som Siv Jensen.

Reklame

§ 5 Responses to Eg bidrar i debatten om Israel si grusomme likvidering av den palestinske befolkninga på Gazastripa

 • Siv Jensen seier:

  Konflikten er mer polarisert enn de to ytterpunktene i saken fremlegger. Har lite sympati for at krigshandlinger går utover sivile, men dog mindre sympati for Hamas og resten av de arabiske terroristrottene.

  Hele saken er langt mer komplisert enn at sivile og sivile barn dør.

  Det virker som at venstresida blindt ser på dette kartet: http://www.atlanticblog.com/archives/israel%20gaza%20and%20west%20bank.jpg og at høyresida blindt ser på dette kartet: https://users.cs.jmu.edu/abzugcx/public/Biblical-Hebrew/Map-of-Israel-&-the-Arab-World-plus-Iran.bmp

  Synes det blir naivt å ensidig støtte en part i saken siden begge sider er idioter.

 • Siri seier:

  Noen burde ta samfunnsansvar og droppe en a-bombe over hele det området der, azz.

  Tror alle kan være enige om at slaktinga er pervers, uansett politisk ståsted.

 • Mads Gilbert blir intervjuet fordi Israel nekter journalister å komme inn i Ġazza.

  Derfor blir han intervjuet av alt fra iransk TV, til digre mediakonsern som BBC.

  Selvfølgelig må vi ta stilling i denne krigen, vi må ta stilling FOR den palestinske motstandskampen – en motstandskamp som er ledet av Hamas.

 • Sunniva seier:

  Send Siv Jensen til Gaza!

 • eiketre2 seier:

  det er faktisk vår feil det som skjer der, med det mener eg at vi (seierherene etter 2.verdenskrig) bestemte at jødene skulle få lov og komme med buldåsere og flate ut hele området og bygge et land de kalte Israel, men selfølgelig kan vi ikkje tåle litt sjølvkritikk, fordi vi er så snille og gjør aldrig noe galt. vi lot dem jage ut de som bodde i et land langt utenfor 2.verdenskrig som unnskyldning for at vi drepte så mange av dem under 2.verdenskrig. De var til og med ikkje fornøyd og tok enda mer land fra de stakars palestinerene… mange palestiner mast alt de eide, er det rart de er sinte? det er ikkje de som er idioter… det er vi.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

What’s this?

You are currently reading Eg bidrar i debatten om Israel si grusomme likvidering av den palestinske befolkninga på Gazastripa at Lunemanns leikegrind.

meta

%d bloggarar likar dette: